TUNCELİ / MERKEZ - İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
ATATÜRK MAH. MAHMUT TAN SK. IBNI SINA MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI NO: 13 MERKEZ / TUNCELİ
Vizyon
Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen,bilgiyi kullanabilen Özgün; Akılcı; Düşünebilen; Etkili ve nitelikli Öğrenen okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Türk Eğitim Sistemi’nin amaçları doğrultusunda ,öğrencileri büyük düşünen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, nitelikli bireyler olmalarını sağlayan bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
2021 Yılı: 24 Kasım Öğretmenleri Günü Etkinlikleri kapsamında ilimiz genelinde öğrenciler arasında yapılan Kompozisyon yarışmasında : İkincilik ve üçüncülük.
Saatler
İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DERS BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SAATLERİ DERS BAŞLAMA SAATİ:08.20 DERS BİTİŞ SAATİ:16.30
Toplu Taşıma
Servis Bilgisi
Okul Öğrenci Servisimiz bulunmamaktadır. Öğrencilerimiz toplu taşıma araçlarını kullanmaktadırlar
İl Merkezi
İl Merkezinde
Sınavsız Öğrenci almaktayız.
2022 sınava giren 28 öğrencimizden 8 öğrencimiz Yüksek Öğrenime yerleşmiştir.
2021 % 24 2022 % 31
Sportif Etkinlikler
2022-2023 Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Turnuvası İl Birinciliği 2022-2023 Okul Sporları Badminton Turnuvası İl Üçüncülüğü
Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi 1000 Okul Projesi